Marko Rog ostao u Cagliariju, produljio ugovor do 2026. godine

Četvrtak, 04. kolovoza 2022. 15:09 Napisao/la  SC
Marko Rog
Marko Rog

Marko Rog produljio je ugovor s Cagliarijem do 2026. godine.

Bivši hrvatski reprezentativac dugo je pauzirao zbog teške ozljede, počeo je igrati pred kraj prošle sezone na kraju koje je Cagliari ispao u Serie B.

Iako se spekuliralo da će otići iz Cagliarija, Rog ostaje na otoku.

- Jako sam zadovoljan produženjem ugovora, ove godine imamo dobru momčad, želimo Cagliari vratiti tamo gdje zaslužuje. Imao sam neke šanse otići ove godine u momčadi iz Serie A. Htio sam ostati ovdje zbog onoga što sam prošao s ovim bojama i također zato što sam se osjećao dužnim za ono što je klub učinio za mene. Žao nam je kako je završila prošla godina, sada ne moramo gledati u prošlost nego trebamo ići dalje i pokazati da smo zaboravili što se loše dogodilo prošle godine. Trener ima jasne ideje, stvarno je želio moj ostanak ove godine. Moramo biti složni i marljivo raditi na ostvarenju naših ciljeva. Mladi su jako dobri i jaki, nadam se da će imati priliku. Dobro mi je u Cagliariju, to je lijep i miran grad, Ovdje sam četiri godine i uvijek mi je bilo dobro. Od prvog sam dana osjetio ljubav navijača, posebno tijekom moje ozljede prošle godine, kazao je Rog.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.