Mario Balotelli: Mourinho iz tebe izvuče najbolje i najgore

Utorak, 26. rujna 2023. 18:14 Napisao/la  SC
Mario Balotelli i Jose Mourinho
Mario Balotelli i Jose Mourinho

Mario Balotelli ponovo je postao igrač Adana Demirspora, 33-godišnji talijanski napadač vratio se u turski nogomet iz Siona.

U razgovoru za talijanske medije ovako je prokomentirao potragu Milana za napadačem:

- Ovdje sam! Milanov problem je što se mladi igrači moraju nositi sa San Sirom, koji nije stadion kao bilo koji drugi, potrebni su vam igrači s karakterom. Sviđa mi se Pioli, ali ako Leao nije dobar, Milan može vrlo malo. Ako Leao ima loš dan, Milan će teško pobijediti, smatra Balotelli.

Govorio je o odnosu s Joseom Mourinhom u Interu.

- Mourinho nikada nije bio trener sa sjajnom igrom. Karizmatičan je, daje vam hrabrost i natjecateljsk i naboj. Ima svoje ideje o igri, ali ne ide previše na taktiku. Mou ima dobar karakter, poseban je. Natjerao me da se glasno nasmijem. Bilo je i okršaja, ali on vas motivira. Iz tebe izvuče najbolje i najgore. Taj Inter za koji sam igrao bio je momčad od 25 fenomena. Mourinho je stigao u Romu i osvojio Konferencijsku ligu, on je trener koji uvijek pobjeđuje. I to je nešto što morate imati u sebi. Ne možete uvijek napadati Mourinha, on je neprikosnoven. Mancini je imao momčad kao on, ali nije pobjeđivao kao Mou, smatra Balotelli.

Najavio je mogući odlazak u Saudijsku Arabiju.

- Ako projekt uspije, i ja ću otići za nekoliko godina, rekao je Balotelli.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.