Marcelo Brozović i Ivan Perišić mogu potpisati ugovore s novim klubovima

Nedjelja, 02. siječnja 2022. 00:42 Napisao/la  SC

Saudijski investicijski fond PIF navodno provodi kraju pregovore sa Suningom, Brozović bi uskoro mogao postati vlasništvo većinskog vlasnika Newcastlea i Intera!

Marcelo Brozović i Ivan Perišić  mogu potpisati ugovore s novim klubovima

Marcelo Brozović i Ivan Perišić prvog radnog dana 2022. godine mogu potpisati ugovore s novim klubovima bez obzira na statuse u Interu.

Borozović i Perišić nisu potpisali nove ugovore s Interom, tekući istječu na kraju sezone, od 1. siječnja Inter više ne može spriječiti hrvatske reprezentativce da dogovore transfere bez odštete.

Inter se našao u čudnoj poziciji što se tiče Brozovića budući da je prije mjeseca dana sve izgledalo idilično.

Brozović je istaknuo da želi potpisati novi ugovor, trener Simone Inzaghi imao je razloga za zadovoljstvo, jer je inzistirao na njegovu ostanku, ponude drugih klubova činile su nevažnima bez obzira što su bile puno povoljnije od Interove.

Posebno se beznačajnom čini ponuda Newcastlea budući da saudijski prijestolonasljednik Mohammed bin Salman želi kupiti Inter!

Saudijski investicijski fond PIF navodno provodi kraju pregovore sa Suningom, Kinezi su voljni prodati Inter za milijardu dolara (884,109 mil. eura)!

To znači da bi Brozović uskoro mogao postati vlasništvo većinskog vlasnika Newcastlea i Intera!

Ivan Perišić u drugačijoj je poziciji, Inter ne inzistira na njegovu ostanku što znači da bi Perišić u 33. godini na ljeto mogao postati slobodan igrač.

Nije jedini!

Pogledajte popis igrača talijanskih klubova koji su na ljeto slobodni:
Marcelo Brozović (Inter)
Ivan Perišić (Inter)
Alessio Romagnoli (Milan)
Zlatan Ibrahimović (Milan)
Franck Kessie (Milan)
Paulo Dybala (Juventus)
Juan Cuadrado (Juventus)
Federico Bernardeschi (Juventus)
Lorenzo Insigne (Napoli)
Dries Mertens (Napoli)
Juan Ospina (Napoli)
Henrikh Mkhitaryan (Roma)
Pepe Reina (Lazio)
Filip Đuričić (Sassuolo)
Fabio Quagliarella (Sampdoria)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.