Alberto Malesani novi trener Palerma kojega očekuje grčevita borba za ostanak u Serie A

Srijeda, 06. veljače 2013. 09:01 Napisao/la  SC

Bivši trener Fiorentine, Parme, Udinesea, Bologne i Genoe na klupi Sicilijanaca će zamjeniti Gian Piera Gasperinija, kojemu je gazda kluba Maurizio Zamparini uručio otkaz zbog loših rezultataAlberto Malesani novi trener Palerma kojega očekuje grčevita borba za ostanak u Serie A

Talijanski prvoligaš Palermo angažirao je Alberta Malesanija (59) kao novog trenera. Bivši trener Fiorentine, Parme, Udinesea, Bologne i Genoe na klupi Sicilijanaca će zamjeniti Gian Piera Gasperinija, kojemu je gazda kluba

Maurizio Zamparini uručio otkaz zbog loših rezultata. Gasperini je Palermo doveo na samo začelje ljestvice što je bilo previše za Zamparinija, koji je od početka svojeg mandata 2002. godine promjenio već 25. trenera.

- Preživljavanje će biti težak zadatak, ali želimo uspjeti. Imam vjere. Imat ću iste pomoćnike kao u Bologni i svi će oni raditi na tome da nas održe u ligi, objasnio je Malesani.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.