Luciano Moggi: Više od zabrane, što mi mogu učiniti?! Pucati u mene!?

Subota, 04. veljače 2023. 13:07 Napisao/la  SC
Luciano Moggi
Luciano Moggi

Vijest da je savez (FIGC) pokrenuo istragu protiv Juventusa nakon što se Luciano Moggi pojavio na utakmici mladih momčadi Juventusa i Napolija odjeknula je u talijanskim medijima.

Bivši direktor Juventusa ne smije se pojavljivati blizu kluba otkada je kažnjen u aferi Calciopoli, doživotno se ne smije baviti profesionalnim nogometom u Italiji.

- Živim u Napulju, pročitao sam da se igra utakmica između Napolija i Juventusa. Došao sam s dvojicom prijatelja, koji su svjedoci da nisam bio upoznat s terenom, redar mi je rekao da stanem sa strane. Ne mogu mi zabraniti da pričam. Nije mi jasno zašto je pokrenut potupak u Torinu umjesto da je netko otišao u Napulj i saslušao tog redara, koji bi rekao isto što i ja kažem. Oni čak i ne znaju što znači imati zabranu pristupa! To znači da nisam na popisu službenih osoba. Više od zabrane, što mi mogu učiniti?! Pucati u mene?, kazao je 85-godišnji Moggi.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.