Lucas Podolski stigao u Inter, Mancini želi dovesti Lucasa iz Livepoola i Sušića iz Hajduka

Subota, 03. siječnja 2015. 10:07 Napisao/la  SC

 Želim pomoći da se Inter plasira u Ligu prvaka, rekao je Podolski

Lukas Podolski sitgao je u Inter, gdje se obavljaju formalnosti oko posudbe njemačkog reprezentativca. Arsenal je ustupio Podoslkog, koji nije u prvom planu Arsenea Wengera. U momčadi Roberta Mancinija, njemalki napadač ima status pojačanja.

- Razgovarao sam s Mancinijem, mislim da je on veliki trener. Mancini me želi i sretan sam što sam ovdje, znam da je Serie A vrlo jaka liga. Želim pomoći da se Inter plasira u Ligu prvaka, rekao je Podolski.

Osim Podolskog u ozbiljnim Mancinijevim kombinacijama je igrač Liverpoola Lucas Leiva, koji bi također strebao stići na posudbu. Sve bliži Interu je Tin Sven Sušić, igrač Hajduka privodi kraju transfer u kojemu ga zastupa Miki Rapaić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.