Leonardo Bonucci objasnio zašto je odlučio tužiti Juventus

Četvrtak, 14. rujna 2023. 15:40 Napisao/la  SC
Leonardo Bonucci objasnio zašto je odlučio tužiti Juventus

Leonardo Bonucci objasnio je zašto je odlučio tužiti Juventus nakon što je otišao u Union Berlin:

- Imao sam pravo trenirati s momčadi bez obzira na izbor, treba sam biti u poziciji da se fizički spremim za sljedeću sezonu. To mi nije omogućeno, nisam više trenirao s momčadi. Osjećao sam se poniženo, nisam mogla raditi ono što najviše volim. Nije ovo pitanje novca. Ako dobijem slučaj, sve ću donirati u dobrotvorne svrhe. Štoviše, želim da moja situacija bude ključna, jer se svake godine igrači, profesionalci koji imaju manje snage od mene, nađu u ovakvim situacijama i na kraju su kompromitirani, kazao je 36-godišnji Bonucci:

- Ovo je drugi put da sam bio prisiljen otići iz Juventusa, u oba slučaja zbog stava pojedinca, a to nisam ja... Ono što svi mogu vidjeti je da nikad nisam imao odnos kakav sam želio s trenerom. To nije samo moja krivica, jer imam svoj karakter i vrlo često sam zauzimao pozicije za dobrobit momčadi i svojih suigrača. To je izazvalo kratki spoj koji mi nije dopustio da završim karijeru kako sam želio, rekao je Bonucci.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.