Lazio predstavio Marca Baronija, Stefano Pioli odbio Nottingham Forest

Utorak, 11. lipnja 2024. 23:24 Napisao/la  SC
Marco Baroni
Marco Baroni

Lazio je službeno predstavio Marca Baronija, 61-godišnji stručnjak naslijedio je na klupi rimskog kluba Igora Tudra koji nije htio produljiti suradnju.

Baroni dolazi iz Verone koju je spasio od ispadanja, vodio je Pescaru, Novaru, Benevento, Frosinone, Cremonese, Regginu i Lecce.

Klupski ultrasi najavili su prosvjede protiv novoga trenera i prije svih protiv predsjednika Claudija Lotita, koji prema njihovu mišljenju ne ulaže dovoljno u momčad.

Tudor je otišao nakon što mu Lotito nije zajamčio dovođenje sedam, osam novih igrača.

Bivši trener Milana Stefano Pioli odbio je ponudu Nottingham Foresta iako je prema vlastitom priznanju počeo učiti engleski jezik.

Pioli je otišao iz Milana nakon pet sezona, osvojio je Scudetto i igrao polufinale Lige prvaka, volio bi raditi u najjačoj ligi na svijetu, ali u boljem klubu od Nottingham Foresta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.