Kup: Dušan Vlahović isprovocirao pogodak odluke praktično ni iz čega

Četvrtak, 10. veljače 2022. 21:38 Napisao/la  SC

Juventus jedva eliminirao Sassuolo, Fiorentina ostvarila plasman u polufinale pobjedom u Bergamu

Piatek dvostruki strijelac
Piatek dvostruki strijelac

Dušan Vlahović uz obilnu pomoć Ruana uspio je zatresti mrežu Sassuola u 88. minuti, Juventus se jedva plasirao u polufinale!

Vlahović je u prve dvije utakmice pokazao što znači u momčadi imati igrača urođenog osjećaja za pogodak, nakon što je u Seriji A debitirao pogotkom protiv Verone, srpski napadač odlučio je utakmicu četvrtfinala kupa.

Jest da je nesretni Ruan postao strijelac autogola, ali Vlahović je isprovocirao pogodak praktično ni iz čega.

Nikola Milenković šokirao je igrače i navijače Atalante, srpski reprezentativac pogotom u 93. minuti utakmice u Bergamu eliminirao je Atalantu iz kupa.

Atalanta je pogodak primila s igračem više, u 79. minuti drugi žuti karton je dobio Quarta, Fiorentia je ostala s desetoricom igrača.

Mario Pašalić igrao je do 74. minute.

Utakmice četvrtfinala kupa: Atalanta - Fiorentina 2:3 (Zappacosta 30, Boga 56/Piatek 9-11m, 71, Milenković 90+3), Juventus - Sassuolo 2:1 (Dybala 3, Ruan 88-ag/Traore 24)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.