KRIZA U INTERU

Kinezi smanjuju troškove

Utorak, 11. svibnja 2021. 12:02 Napisao/la  SC

Conte neće pristati na sporednu ulogu

Kinezi smanjuju troškove

Kriza u Interu nije tako bezazlena kao što se činilo, kada je predsjednik Steven Zhang prije nekoliko dana sazvao sastanak s igračima na kojemu je zatražio da se odreknu dviju plaća čime bi klub uštedio oko 25 mil. eura.

Nije Zhang neoečekivanim potezom samo pokvario proslavu titule prvaka u svlačionici, čelnik Intera najavio je nepopularno rezanje troškova zbog dugoročne financijske krize, uprava očito ne može financijski pratiti rezultate na terenu.

Antonio Conte znakovito nije bio nazočan sastanku s igračima, još je znakovitije klub otkazao njegovu redovitu konferenciju uoči utakmice protiv Rome.

Nije teško pretpostaviti o čemu bi Conte govorio pred novinarima da su mu dali priliku...

Čini se da Conteov ostanak u Interu nije više tako izvjestan kao što se činilo nakon osvojene titule, Conte je poznat po tome da nameće visoke kriterije.

Teko da će Conte pristati na smanjivanje troškova održavanja momčadi koja je osvojila Scudetto, naprotiv.

Conte ne želi s Interom igrati sporednu ulogu u Ligi prvaka.

U slučaju da Conte ode, s njim će izvjesno otići Giuseppe Marotta i Piero Ausilio, direktori koji su doveli trofejnog trenera.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.