Khvicha Kvaratskhelia želi otići, njegov otac poremetio ozračje u Napoliju

Ponedjeljak, 17. lipnja 2024. 09:29 Napisao/la  SC
Khvicha Kvaratskhelia
Khvicha Kvaratskhelia

Antonio Conte uoči potpisa za Napolija pristao je na prodaju Victora Osimhena, ali je inzistirao da Khvicha Kvaratskhelia ostane iako je menadžer gruzijskog napadača izjavio da je na adresu Napolija stigla službena ponuda.

- Ne želim da Khvicha ostane u Napoliju. Radio je s četiri različita trenera u godini dana, to me brine. On će donijeti odluku, ali za mene to nije u redu, poručio je njegov otac čime je poremetio ozračje u klubu.

Vlasnik Napolija Aurelio de Laurentiis poslao je nedavno Kvaratskheliji ponudu kojom je revidirao ugovor, odnosno povećao plaću i unio otkupnu klauzulu.

Problem je što je ponudu poslao PSG, ističu talijanski mediji, što znači da novac nije problem.

Kvaratskhelia ima ugovor do 2027. godine, neće nigdje otići dok Napoli ne odluči drugačije, ali ni jednom klubu nikada se dugoročno nije isplatilo zadržati nezadovoljnog igrača.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.