Klopp poručio: Ivane, vrime je za još jedan veliki transfer u karijeri!

Četvrtak, 17. veljače 2022. 09:12 Napisao/la  SC

Teško da će se želja navijača Hajduka ispuniti tako brzo, Perišić lakoćom može igrati u najboljim klubovima u najboljoj ligi na svijetu

Klopp poručio:  Ivane, vrime je za još jedan veliki transfer u karijeri!

 Ivan Perišić igra sve bolje kako odmiče sezona.

Perišić je bio jedan od najboljih igrača Intera u utakmici protiv Liverpoola, njegove mogućnosti posebno je naglasio Jurgen Klopp:

- Počeli smo utakmicu jako dobro, stvarali smo probleme Interu, ali nismo imali završnicu. Nismo se o dobro branili na bokovima, posebno protiv Ivana Perišića, nekoliko je puta bilo stvarno nezgodno, rekao je Klopp.

Liverpool je pobijedio (2:0) zahvaljujući većoj individualnoj kvaliteti, engleska liga ipak je razina više u odnosu na talijansku ligu.

A Ivan Perišić je još jednom dokazao zašto je jedan od rijetkih hrvatskih igrača kojega godinama žele dovesti engleski premijerligaši, zbog njega je svojedobno menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho došao u Zagreb.

Perišić na kraju sezone odlazi iz Intera kao slobodan igrač, čini se da je talijanski prvak propustio priliku pravodobno produljiti ugovor s trenutačno najboljim igračem, prije nekoliko dana Fabio Capello izjavio je da nikada nije gledao ovakvog Perišića.

Teško da će se želja navijača Hajduka ispuniti tako brzo, povratak ovakvog Perišića u HNL bio bi sportski neprirodan.

Perišić je protiv Liverpoola pokazao da lakoćom može igrati u najboljim klubovima u najboljoj ligi na svijetu, "Ivane, vrime je" za još jedan veliki transfer u karijeri!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.