Josip Brekalo dokazao visoku klasu protiv jedne od najboljih europskih obrana

Subota, 19. veljače 2022. 09:08 Napisao/la  SC

Momčad raste, krenuli smo u sezonu s vrlo niske razine u svemu. Sada moramo ponavljati ovakve utakmice, kaže Ivan Jurić

Josip Brekalo
Josip Brekalo Foto: Facebook

 Juventus i Torino odigrali su bez pobjednika (1:1) gradski derbi nakon kojega je Ivan Jurić imao više razloga za zadovoljstvo, Torino je odigrao jednu od najboljih utakmica u njegovu mandatu.

- Momčad je odigrala sjajnu utakmicu. Nedostajao nam je završni udarac, malo više fokusa pred vratima. Momčad raste, krenuli smo u sezonu s vrlo niske razine u svemu. Razočaran sam igrom u posljednjim dvjema utakmicama, protiv Juventusa smo igrali vrlo dobro, otvoreno smo igrali s Juveom i dugo dominirali. Sada moramo ponavljati ovakve utakmice, kazao je Jurić.

Ovako je trener Torina govorio o Bremerovoj igri, brazilski stoper visoko je na listi želja Juventusa:

- On je super momak, izolirao je Vlahovića. Skroman je tip, ima velike ambicije, ali shvatio je da mu je klub puno dao, doveo je klub u poziciju da ostane miran što se tiče transfera, rekao je Jurić.

Max Allegri morao je biti više zadovoljan rezultatom nego igrom:

- U prvom poluvremenu smo imali dvije-tri situacije u kojima smo mogli zabiti, ali ne i u drugom poluvremenu. Rekao bih da su dečki odigrali dobru utakmicu u smislu zalaganja i intenziteta, pokušavali su pobijediti, bod omogućuje da produžimo pozitivan niz. Bili smo dobri u prethodnim utakmicama, a manje dobri protiv Torina, rekao je trener Juventusa.

Dušan Vlahović kao da nije bio na utakmici:

- Borio se jer je jako dobar igrač, ali mora puno toga naučiti kao što mnogi igrači moraju naučiti. Morao je Bremera razvlačiti po terenu i ne dati mu nikakve referentne točke. Ne zaboravimo da dolazi iz momčadi koja igra jako dobru sezonu, ali je igrao jednu utakmicu tjedno. Mora rasti, mora se naviknuti na to inače fizički neće moći igrati utakmicu svaka tri dana, kazao je Allegri.

Josip Brekalo odigrao je vrhunsku utakmicu, hrvatski reprezentativac bio je ponajbolji igrač utakmice, asistirao je za pogodak i lakoćom stvarao višak u utakmici protiv jedne od najboljih europskih obrana.

To može samo igrač visoke međunarodne klase.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.