Jose Mourinho pred novim izazovom, portugalski savez pojačava pritisak

Srijeda, 21. prosinca 2022. 22:15 Napisao/la  SC

Mourinho nedavno rekao da će sigurno odraditi sezonu do kraja iako je imao ponude iz Premierlige

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Čelnicima Rome poremetilo se ozračje uoči božićno-novogodišnjih blagdana!

Portugalski savez vrši sve jači pristisak na Josea Mourinha, koji je postao prvi kandidat za nasljednika Fernanda Santosa.

Mourinho ima ugovor s Romom do 2024. godine, nedavno je rekao da će sigurno odraditi sezonu do kraja iako je imao ponude iz Premierlige.

Poziv portugalskog saveza promijenio je njegove planove, veliki je profesionalni izazov voditi jednu od najbojih svjetskih reprezentacija u post-Ronaldovoj eri.

Mourinho je uzeo kratki predah prije nego što donese odluku, talijanski mediji javljaju da portugalski savez  nema namjeru čekati predugo.

Mogućnost da radi dva posla istodobno na tako visokoj razini ne dolazi u obzir.

Mourinho je na klupi Rome osvojio prvi europski trofej u klupskoj povijesti i postao prvi trener koji je osvojio sva tri trofeja: Ligu prvaka, Europsku ligu i Konferencijsku ligu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.