Jose Mourinho odbio portugalski savez zbog Brazila, Carlos Alberto sve rekao

Ponedjeljak, 09. siječnja 2023. 09:37 Napisao/la  SC

Carlo Alberto surađivao 2004. godine s Mourinhom u Portu, kada je Mourinho prvi put osvojio Ligu prvaka

Jose Mourinho odbio portugalski savez zbog Brazila,  Carlos Alberto sve rekao

Spekulacije talijanskih medija da Jose Mourinho nije odbio portugalski savez zbog Rome nego zbog Brazila, dobile su drugačiji smisao nakon sljedeće izjave:

- Reći ću otvoreno! Mourinho će vjerovatno biti novi izbornik Brazila. Ovo su vijesti koje službeno objavljujem. Pitao me da mu budem pomoćnik, rekao je Carlos Alberto.

Carlos Alberto surađivao je 2004. godine s Mourinhom u Portu, kada je Mourinho prvi put osvojio Ligu prvaka, 38-godišnji Brazilac igrao je za Werder, veći dio karijere igrao je u Brazilu, bivši je brazilski reprezentativac.

Ovakva izjava sigurno je izazvala pomutnju u Romi, koja je u nedjelju odigrala 2:2 protiv Milana na San Siru.

Roma se nalazi u borbi za Ligu prvaka, čini se da Mourinho nema razloga za nezadovoljstvo, ali drugi poziv iz Brazila vjerojatno mu se više nikada neće dogoditi u karijeri.

Iz Portugala će ga opet zvati čim smijene budućega izbornika.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.