John Carew potpisao za Inter, Norvežanin nakon devet sezona došao u Serie A kao zamjena Diegu Militu

Utorak, 26. veljače 2013. 21:55 Napisao/la  SC

Norveški napadač potpisao je do kraja sezone za 300.000 eura

 

Iskusni 33-godišnji norveški reprezentativni napadač John Carew do kraja sezone će u milanskom Interu zamijeniti ozlijeđenog Argentinca Diega Milita. Norveški napadač potpisao je do kraja sezone za 300.000 eura.

Carew je prošlog ljeta napustio West Ham i od tada je bio slobodan igrač. U Seriji A već je igrao za Romu u sezoni 2003/2004, kada je postigao šest golova u 20 utakmica. Još je nosio dresove Rosenborga, Valencije, Bešiktaša, Lyona, Aston Ville i Stoke Cityja.

Engleski mediji navode kako Inter još uvijek traži idealnog nasljednika Wesleyja Sneijdera kojeg su prodali Galatasarayju. Novo ime na popisu je Samir Nasri za kojeg su Cityju navodno spremni ponuditi oko 22 milijuna eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.