Jedan od najtraženijih europskih nogometnih trenera iznio planove

Utorak, 26. ožujka 2024. 16:25 Napisao/la  SC
Thiago Motta
Thiago Motta

Trener Bologne Thiago Motta spada u skupinu trenera u usponu kojih ima sve manje, ne čudi da se Motta zadnjih mjeseci spominje u kombinacijama Barcelone, PSG-a, Bayerna, Manchester Uniteda, Juventusa, Milana, Napolija...

- Naravno da sam sretan i ponosan zbog toga. To je veliko zadovoljstvo i priznanje za sve što je naša momčad napravila, ne samo u rezultatskom smislu, nego u načinu na koji smo te rezultate postizali na terenu. Osjećam se jako dobro i iskreno ne razmišljam o svojoj budućnosti, jer proživljavamo tako lijepo razdoblje da želim u njemu uživati u potpunosti. Kad dođe vrijeme, razmišljat ću o budućnosti, demantirao je Motta spekulacije da je odlučio gdje će nastaviti karijeru.

Trener Brightona Robert De Zerbi također je vrlo tražen, zanimljivo je da De Zebri jako hvali Thiaga Mottu:

- Mislim da je Roberto sjajan trener, koji je u vrlo teškoj konkurenciji kao što je Premier liga. Samo pokušavam raditi ono što osjećam iznutra. Naučio sam kratka dodavanja u Brazilu, iz malog nogometa, i to je ostalo u meni, kazao je Motta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.