IVAN GAZIDIS NASLUTIO

Milan nije odustao od Superlige

Petak, 24. rujna 2021. 14:57 Napisao/la  SC

Bitka oko novog  natjecanja nije gotova

Ivan Gazidis
Ivan Gazidis

Iako su Juventus, Barcelona i Real Madrid jedini formalno uključeni u Superligu, nedavne tvrdnje Ivana Gazidisa ukazuju na to da bitka oko novog europskog natjecanja nije gotova.

- Kad ste u nevolji, možete izgubiti kriterije. Problemi su ostali, s njima se moraju zajedno suočiti klubovi, UEFA i FIFA, jer kriza nije okončana. Nije vrijeme za bilo koga da proglasi pobjedu. Pitanje upravljanja natjecanjima je temeljno, moramo se sjetiti da se sve temelji na klubovima. Milan će morati pronaći odgovore na niz pitanja o našem financijskom stanju. Godine 2019. godine htjeli smo uspostaviti održivi nogometni projekt, kažnjeni smo jednogodišnjom suspenzijom s međunarodnih natjecanja. Prihvaćam to, ali pravila moraju biti ista za sve. Jesu li pravila ista za svih? To morate pitati UEFA-u, njezina vjerodostojnost je u pitanju, kazao je Gazidis.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.