Ivan Perišić konačno u Manchester Unitedu, trener Intera neslužbeno potvrdio transfer

Ponedjeljak, 17. srpnja 2017. 17:29 Napisao/la  SC

Sve je već poznato što se njega tiče, izjavio je novi trener Intera Luciano Spalletti, koji je sve pokušao da bi zadržao Perišića


Ivan Perišić novi je igrač Manchester Uniteda.

Iz Intera su neslužbeno potvrdili da Perišić odlazi iz kluba, svi engleski mediji tvrde da je transfer konačno priveden kraju. Perišić je već otišao iz trening-kampa talijanskog kluba.

-  Sve je već poznato što se njega tiče, izjavio je novi trener Intera Luciano Spalletti, koji je sve pokušao da bi zadržao Perišića.

Uzalud se trudio, Perišić je očito davno odlučio da odlazi!

Sve počelo još u ožujku, kada je Jose Mourinho stigao u Zagreb da bi razgovarao s Perišićem uoči utakmice između Hrvatske i Ukrajine. Perišić nije igrao zbog suspenzije, pa je imao vremena za razgovore...

Nakon četiri mjeseca razvlačenja po medijima, engleski mediji tvrde da su Manchester United i Inter napokon  dogovorili transfer vrijedan 45 mil. eura.

Perišić bi trebao zarađivati oko 5 mil. eura godišnje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.