Ivan Jurić, trener Genoe: Čim primjetim da me momčad ne slijedi, sam ću otići

Četvrtak, 19. siječnja 2017. 09:26 Napisao/la  SC

Nismo bili dobri u posljednje tri-četiri utakmice, ali ne vidim da me momčad ne slijedi, kaže Jurić


Ivanu Juriću i njegovu pomoćniku Stjepanu Ostojiću nova godina nije dobro počela.

 Genoa niže neuspjehe, nakon ispadanja u kupu Jurić je prvi put morao odgovoratai na pitanje o otkazu:

- Nismo bili dobri u posljednje tri-četiri utakmice, ali ne vidim da me momčad ne slijedi. Čim to primijetim, sam ću otići, kaže Jurić.

Genoa je sezonu počela iznad očekivanja, a onda je uslijedio rezultatski pad iako Jurić stalno potencira da momčad ne igra loše:

- U nedjelju smo dobro igrali, iako smo ostali bez bodova.  Dobro znam da je u ovom poslu sve u bodovima. Trudim se izvući najviše iz momčadi koju imam, ne tražim izgovore. Treba vremena da se novi igrači priviknu na naš stil igre, kojim smo toliko impresionirali u prvom dijelu sezone. Gubimo loptu često, što nam se nije događalo. A kao posljedica toga moramo se braniti od puno kontri. Na tome moramo raditi, smatra Jurić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.