Ivan Jurić: Nikada nisam mislio da će Thiago Motta postati trener

Nedjelja, 06. studenog 2022. 10:38 Napisao/la  SC
Motta i Jurić
Motta i Jurić

Ivan Jurić je uoči utakmice Torina i Bologne govorio o bivšem suigraču na klupi Bologne:

- Iskreno, nikada nisam mislio da će postati trener, Thiago je bio luđak. On i Milito su mi promijenili život, u njima sam prvi put uživo vidio prave igrače. Thiago se ozlijedio kad je stigao u Genovu. Dva mjeseca kasnije, Gasperini ga je uključio u vježbu posjeda lopte. Čim je vježba završila, svi smo bili u tišini, vidjeli smo vanzemaljca u odnosu na nas, koji smo također bili dobri. On je bio nešto sasvim drugo. Tehničkoj vrijednosti dodao je mentalitet, imao je jedinstvenu kompetitivnost i uvijek je želio pobijediti, čak i na treninzima, kazao je Jurić.

Thiago Motta je u dresu Intera osvojio Ligu prvaka, dva talijanska Kupa i Svjetsko klupsko prvenstvo, u dresu Barcelone također je osvojio Ligu prvaka, te dvije LaLige.

U dresu PSG-a pet puta bio je francuski prvak.

Motta i Jurić u Genovi zajedno su igrali u sezone 2008/09.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.