Inter ima novu "desetku": Mateo Kovačić službeno predstavljen na njemačkom jeziku

Petak, 08. veljače 2013. 16:50 Napisao/la  SC

Tko mi je uzor? Robert Prosinečki je za mene najbolji igrač svih vremena, ali najviše volim biti svoj, kaže Kovačić

Mateo Kovačić službeno je predstavljen kao novi igrač Intera u sportskom centru Angelo Moratti. Kovačić je na novinarska pitanja odgovarao na njemačkom:

- Imam sreću što u momčadi ima igrača koji razumiju moj jezik. Talijanski je lijep jezik i trudit ću se da ga brzo naučim. Ponosan sam što sam u tako velikom klubu. Tko mi je uzor? Robert Prosinečki je za mene najbolji igrač svih vremena, ali najviše volim biti svoj. Počašćen sam što nosim broj deset, iako nije sve u broju. Znam da moram dobro igrati, kaže Kovačić

U dobi od 18 godina Kovačić je došao u jedan od najvećih europskih klubova:

- Priznajem da sam bio iznenađen kada sam čuo da idem u Inter, još uvijek ne vjerujem da sam ovdje.

Što se tiče uloge u momčadi, Kovačić kaže sljedeće:

- Mislim da mogu igrati povučeno i prema naprijed u veznom redu, što ne ovisi od mene, to je trenerov posao. Znam da je talijanski nogomet težak i moram se naviknuti. Moram priznati da smo prošlu utakmicu igrali loše, ali vratit ćemo na pobjedničku stazu, kazao je Kovačić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.