Igor Tudor može biti miran, oglasio se najbolji napadač Lazija

Utorak, 21. svibnja 2024. 12:29 Napisao/la  SC
Ciro Immobile i Igor Tudor
Ciro Immobile i Igor Tudor

Igor Tudor može biti miran, najbolji napadač Lazija ne ide nigdje!

- Imam još dvije godine ugovora s Lazijem i sretan sam ovdje. Moja obitelj je sređena i ne vidim razloga da odem. Očito, nakon ovakve sezone ima mnogo upitnika, a stižu i poneke kritike. Igrao sam sedam godina na iznimnoj razini, jednu godinu pala je forma, imao sam nekih poteškoća, promjena trenera nije pomogla. Jedna loša sezona sigurno ne može uništiti sve dobro što sam napravio u ovom dresu, kaže Immobile.

- Najviše me povrijedilo kada su me ljudi optužili da sam natjerao Sarrija da ode. To je više utjecalo na mene kao osobu nego igrača. Sarri je prestižan trener, nikada to ne bih radio njemu, niti bilo kom drugome, rekao je Immobile, koji će igrati za talijansku reprezentaciju na EP-u.

Hrvatska i Italija igraju 24. lipnja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.