Igor Tudor: Meni je najlakše pripremiti se za utakmicu protiv Juventusa

Petak, 29. listopada 2021. 17:43 Napisao/la  SC
Igor Tudor
Igor Tudor

Verona u subotu igra protiv Juventusa, Igor Tudor prvi put igra protiv momčadi koju je prošle sezone vodio kao asistent Andrea Pirla.

- Juventus ima sjajnog trenera, pravu osobu za rješavanje problema. Samo mu treba vremena. Što mogu reći o klubu koji je osvojio devet naslova u posljednjih deset godina? Znam da je u nogomet sve crno ili bijelo, ali neke se stvari prebrzo zaboravljaju. Fokusiran sam na svoj tim. Meni je najlakše pripremiti se za ovakvu utakmicu, morat ćemo prijeći svoje mogućnosti, kazao je Tudor.

Vrhunac igrače karijere Tudor je dosegnuo u dresu Juventusa:

- Bio sam dijete kad sam stigao u Juventus, otišao sam sa 28 godina. Odrastao sam u klubu, a kao trener stekao sam značajno iskustvo. Sada sam ovdje i pokušat ću dati sve od sebe za Veronu. Ne gledam tablicu, fokusiran sam samo na naš razvoj. Uvijek govorim svojim igračima da ne razmišljaju o pobjedi, jer to može oduzeti energiju. Igrači žele pobjeđivati, ali trebamo dobre igre. Pobjede su posljedica dobre igre, ali na opsjednutost pobjedama ne gledam pozitivno, kaže Tudor.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.