×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Ibra i Allegri najbolji u 2011., Milanu ukupno najviše nagrada

Utorak, 24. siječnja 2012. 09:41 Napisao/la 

U izboru AIC (udruženje nogometaša Italije), Zlatan Ibrahimović proglašen je najboljim igračem Serie A u 2011. Massimiliano Allegri najbolji trener.

U milanskom Teatro Dal Verme održana je gala večer Assocalciatori, udruženja nogometaša Italije, na kojoj su su dodijeljene nagrade za 2011. godinu. U izboru samih nogometaša, napadač Milana Zlatan Ibrahimović dobio je najviše glasova i proglašen je najboljim igračem Serie A u prošloj godini. Usto, Ibra je proglašen i najboljim stranim nogometašem na Apeninima...

- Hvala na ovakvoj nagradi, koja je posebna jer je dodjeljuju sami nogometaši. Usput, sretan sam što je ove godine Serie A tako neizvjesna, to nas sve tjera da budemo još bolji. - rekao je Ibrahimović.

Inače, Milan, koji je lani odnio "Scudetto", dominirao je i u ovom izboru. Allegri je tako proglašen najboljim trenerom, a u idealnu momčad Serie A uvršteni su još Nesta, Thiago Silva i Boateng. Milanovu dominaciju upotpunio je i Stephan El Shaarawy, "mali faraon", koji je proglašen najboljim igračem Serie B u prošloj sezoni. El Shaarawy je lani igrao za Padovu, odakle je prošlog ljeta stigao u redove "rossonera".

AIC IZBOR za 2011:

Vratar: Handanović (Udinese)

Braniči: Maggio (Napoli), Ranocchia (Inter), Nesta (Milan), Thiago Silva (Milan), Armero (Udinese)

Vezni: Hamsik (Napoli), Motta (Inter), Marchisio (Juventus), Boateng (Milan)

Napadači: Di Natale (Udinese), Cavani (Napoli), Ibrahimović (Milan)

Trener: Massimiliano Allegri (Milan)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.