Hakan Calhanoglu večerao s vođom ultrasa, igrač Intera pred državnim tužiteljem

Nedjelja, 13. listopada 2024. 11:54 Napisao/la  SC
Hakan Calhanoglu
Hakan Calhanoglu

Hakan Calhanoglu mora se pojaviti pred državnim tužiteljem u Milanu idućega tjedna nakon što je potvrđeno da je razgovarao s Marcom Ferdicom, jednim od vođa ultrasa Intera uhićenih krajem rujna.

Calhanoglu nije službeno pod istragom, ali se spominje kao krunski svjedok u istrazi o nezakonitom dilanju ulaznica za finale Lige prvaka u kojemu su igrali Manchester City i Inter.

Navodno je Calhanoglu večerao s Ferdicom, tijekom druženja razgovaralo se o dodjeli dodatnih ulaznica za finale Lige prvaka.

Calhanoglu je treći član Intera koji se povezuje sa nezakonitim radnjama, službene izjave već su dali trener Simone Inzaghi i dopredsjednik Javier Zanetti.

Desetak vođa navijača Intera i Milana uhićeni su zbog sumnje da su se bavili različitim kriminalnim radnjama među kojima je dilanje ulaznica manji krimen.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.