Ivan Jurić: Za ovaj rezultat su zaslužni moji igrači, a ne loš Juventus!

Ponedjeljak, 28. studenog 2016. 13:05 Napisao/la  SC

Bili smo odlučni, agresivni i zato smo uzeli maksimalan broj bodova, kaže trener Genoe Ivan Jurić

Senzacionalan rezultat napravili su Ivan Jurić i njegov pomoćnik Stjepan Ostojić!

Hrvatski je trenerski dvojac sa svojom Genoom u 14. kolu Serie A razbio Juventus. Genoa je imala 3:0 u samo 29 minuta igre!

Genou je do pobjede nosio sjajni Giovanni Simeone, sin popularnog trenera Atletica, Diega. On je postigao prva dva pogotka svoje momčadi.

- Bili smo odlučni, agresivni i zato smo uzeli maksimalan broj bodova. Naporno smo za ovo radili, rekao je trener Genoe Ivan Jurić.

Junak susreta je s dva gola bio Giovanni Simeone.

- On može napredovati još puno u mnogi aspektima i užitak ga je trenirati. Uvijek ostaje duže na treninzima, a ima sjajan instikt u šesnaestercu.

Još malo se Ivan Jurić osvrnuo na utakmicu.

- Kada igrate protiv momčadi kao što je Juventus, sve se svodi oko toga kako si odlučio umrijeti. Ako se povučeš od početka, oni će prije ili kasnije zabiti, kao što je to Pjanić napravio, ali ako si agresivan i stisneš ih, imaš šanse. Danas je sve išlo na naš mlin, a obično moraš puno više napraviti da zabiješ tri gola. Za kraj želim reći kako su za ovo zaslužni moji dečki, a ne loš Juventus, zaključio je Jurić

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.