Gianluca Vialli odbacio mogućnost da preuzme Sampdoriju

Petak, 10. prosinca 2021. 17:19 Napisao/la  SC
Gianluca Vialli
Gianluca Vialli

Gianluca Vialli na čelu je investicijskog fonda Rosan, koji je postao zakonski vlasnik Sampdorije nakon što je u ponedjeljak uhićen Massimo Ferrero.

- Nadam se da Ferrero objasniti svoju obranu, tužno je vidjeti 70-godišnjaka s dvoje djece u zatvoru. Ljudski gledano, bliski smo mu, kazao je Vialli.

Ferrero je do uhićenja bio većinski vlasnik Sampdorije, u zatvoru nije završio zbog malverzacija u nogometu.

Vialli je klupska legenda, bivši reprezentativac osam sezona igrao je za Sampdoriju, postigao je 141 gol u 328 utakmica.

U njegovo doba Sampdorija je 1992. godine izgubila finale Lige prvaka od Barcelone, osvojila je jedini naslov talijanskog prvaka.

- Mogu reći da je više pravnih osoba pokazalo interes za kupovinu kluba, radimo preliminarne procjene, kazao je Vialli koji je odbacio mogućnost da preuzme klub nakon Ferrera.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.