Iznenađenje u Firenzi, Gennaro Gattuso odlazi iz Fiorentine nakon dvadesetak dana

Četvrtak, 17. lipnja 2021. 08:35 Napisao/la  SC

Prestala komunikacija između Gennara Gattusa, predsjednika Rocca Commissa i menadžera kluba Giancarla Antognonija

Gennaro Gatusso
Gennaro Gatusso

Gennaro Gattuso odlazi iz Fiorentine!

Dvadesetak dana nakon što je Fiorentina objavila da je Gattuso postao novi trener, talijanski mediji javljaju da odvjetnici rade na sporazumnom raskidu ugovora.

Prema istim izvorima, Gattuso se tako žestoko sukobio s čelnicima kluba da povratka više nema.

Gattuso je postao trener Fiorentine 25. svibnja nakon višemjesečnih pregovora.

Čim je ispao iz Europe, bilo je poznato da će Gattuso otići iz Napolija, prije kraja sezone bilo je poznato da će otići u Firenzu.

Što se točno dogodilo zadnjih dvadesetak dana još uvijek nije objavljeno, jedino se zna da prestala komunikacija između Gattusa, predsjednika Rocca Commissa i menadžera kluba Giancarla Antognonija.

Sukob je očekivano počeo oko spotske politike, navodno je predsjednik odlučio uložiti u momčad manje nego što je obećao, pa je suradnja s principijelnim i tvrdoglavim Gattusom završila prije nego što je počela.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.