Francesco Totti u ponedjeljak trenirao, zahlađeni odnosi s trenerom Lucianom Spallettijem

Ponedjeljak, 22. veljače 2016. 17:21 Napisao/la  SC

 Ne razumijem Tottija, ali razumijem odluku trenra. Možete biti najvažniji igrač, kapetan, ali takvo ponašanje nije prihvatljivo, rekao je bivši talijanski izbornik


Francesco Totti u ponedjeljak se pojavio na treningu Rome, ali su zahlađeni odnosi s trenerom Lucianom Spallettijem.

Nakon što je na televiziji iskazao nezadovoljsto svojim statusom, Spaletti ga nije uvrstio u momčad za utakmicu protiv Palerma. Sukob Tottija i Spallettija podijelio je nogometnu javnost.

- Totti je ispisao povijest talijanskog nogometa s Romom. Tamo je proveo cijelu karijeru i zaslužuje respekt. On sam mora odlučiti kada će u mirovinu. On igra iz ljubavi, a ne zbog novca, rekao je Brazilac Ronaldo.

Cesare Prandelli stao je na stranu Spallettija.

- Ne razumijem Tottija, ali razumijem odluku trenra. Možete biti najvažniji igrač, kapetan, ali takvo ponašanje nije prihvatljivo, rekao je bivši talijanski izbornik.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.