Fabio Capello objasnio zašto je Juventus najveći favorit za prvaka

Petak, 22. rujna 2023. 15:18 Napisao/la  SC
Fabio Capello
Fabio Capello

Fabio Capello objasnio je zašto Juventus ima prednost u utrci za naslov ove sezone:

- To što ne igraju europske utakmice prednost je za Scudetto. Tako je bilo s mojim Milanom u sezoni 199/92, kad smo bili diskvalificirani u Europi, tako će biti i s ovim Juveom. Manje putovanja, manje fizičkog i psihičkog umora povezanog s utakmicama u utorak ili srijedu, a samim time i manje ozljeda. Treneru je lakše planirati tjedan, pa čak i mjesec kada je jedini cilj liga, kazao je Capello, koji je istaknuo dva najjača aduta:

- Chiesa i Vlahović. Sada su fizički dobro i čine razliku. Nisam iznenađen, jer sam i ja imao svojedobno problema s preponama. Bez ozljeda, Vlahović i Chiesa su dvojac od 40 golova. Šteta za Pogbu, ali vidim da Locatelli raste, govori Capello.

- Čini mi se da su Inter i Juventus najkonkurentnije momčadi. Inter je uvjeren u svoju snagu, ima bolje izbalansiranu momčad, Juve ima određene vrijednosti i nema europske obveze, smatra Capello.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.