BRZO NAŠAO POSAO

Jose Mourinho postao trener Rome

Utorak, 04. svibnja 2021. 18:08 Napisao/la  SC

Portugalac potpisao trogodišnji ugovor

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Jose Mourinho novi je trener Rome!

Istoga dana kada je najavila prekid suradnju s Portugalcem Paulom Fonsecom, Roma je obznanila da novi trener iduće sezone postaje drugi karizmatični Portugalac.

Mourinho je potpisao trogodišnji ugovor:

- Oduševljeni smo što smo dočekali Joséa Mourinha u obitelji AS Rome. Došao je veliki prvak koji je osvajao trofeje na svim razinama, imenovanje Joséa veliki je korak u izgradnji dugoročne i dosljedne kulture pobjednika u našem klubu, objavili su čelnici kluba.

- Nakon sastanaka s vlasnicima, odmah sam shvatio razmjere njihovih ambicija. Nevjerojatna strast navijača Rome uvjerila me da se prihvatim posla i jedva čekam početak sljedeće sezone, kazao je Mourinho.

Jose Mourinho dobio je otkaz u Tottenhamu nakon serije rezultata ispod očekivanja, nije dugo čekao novi posao.

Mourinho se vratio u talijanski nogomet nakon deset godina, na klupi Intera postao je dvostruki talijanski i europski prvak.

Reakcije su različite, među prvima se oglasio poznati Fabio Capello, trener koji je između ostalog u uspješnoj karijeri u sezoni 2000/01 postao prvak s Romom:

- Nije dovoljno dovesti sjajnog trenera za pobjede, trebaju vam i igrači. On je vrlo prestižan i iskusan trener, koji jako dobro poznaje Italiju. Nadam se zbog navijača Rome da će mu ići jednako dobro kao u Interu, rekao je Capello.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.