Silvio Berlusconi: Emocije u Monzi bile su superiornije od emocija u Milanu

Subota, 25. lipnja 2022. 15:25 Napisao/la  SC

Još uvijek sam najtrofejniji predsjednik na svijetu zahvaljujući mom Milanu, osobno želim biti protagonist u Serie A, kaže Berlusconi

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi

Monza je dovršila prva dva transfera kao novi prvoligaš, Adriano Galliani i Silvio Berlusconi doveli su Nicolu Casalea iz Verone za 10 mil. eura i Andreu Ranocchiju iz Intera kao slobodnog igrača.

Ulaskom u Seriju A karizmatični Silvio Berlusconi nije završio svoju misiju u Monzi:

- Još uvijek sam najtrofejniji predsjednik na svijetu zahvaljujući mom Milanu. Ali ovaj put, zahvaljujući Adrianu Gallianiju, koji me uvjerio da krenem u ovu novu avanturu prije tri godine u Serie C, napravili smo nešto izvanredno: dali smo mjestu poput Monze mjesto koje zaslužuju u Serie A. Osobno želim biti protagonist u Serie A! Možda ne u prvoj sezoni, ali želim se natjecati s vrhunskim klubovima. Znate da sam osvojio sve s Milanom, ali emocije koje sam osjetio tijekom dana kada smo slavili promociju Monze bile su nešto jedinstveno, superiornije od proslave svakog uspjeha postignutog s Rossonerima, s kojima još uvijek imam bliske veze, kazao je Berlusconi.

Inače, Monza i Milan u listopadu igraju na San Siru, u veljači u Monzi.

Monza je prvi put u povijesti postala prvoligaš na kraju sezone u kojoj je Milan prvi put postao prvak otkada je Berlusconi prodao kultni klub.

Tablice omogućuje Sofascore