Silvio Berlusconi: Emocije u Monzi bile su superiornije od emocija u Milanu

Subota, 25. lipnja 2022. 15:25 Napisao/la  SC

Još uvijek sam najtrofejniji predsjednik na svijetu zahvaljujući mom Milanu, osobno želim biti protagonist u Serie A, kaže Berlusconi

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi

Monza je dovršila prva dva transfera kao novi prvoligaš, Adriano Galliani i Silvio Berlusconi doveli su Nicolu Casalea iz Verone za 10 mil. eura i Andreu Ranocchiju iz Intera kao slobodnog igrača.

Ulaskom u Seriju A karizmatični Silvio Berlusconi nije završio svoju misiju u Monzi:

- Još uvijek sam najtrofejniji predsjednik na svijetu zahvaljujući mom Milanu. Ali ovaj put, zahvaljujući Adrianu Gallianiju, koji me uvjerio da krenem u ovu novu avanturu prije tri godine u Serie C, napravili smo nešto izvanredno: dali smo mjestu poput Monze mjesto koje zaslužuju u Serie A. Osobno želim biti protagonist u Serie A! Možda ne u prvoj sezoni, ali želim se natjecati s vrhunskim klubovima. Znate da sam osvojio sve s Milanom, ali emocije koje sam osjetio tijekom dana kada smo slavili promociju Monze bile su nešto jedinstveno, superiornije od proslave svakog uspjeha postignutog s Rossonerima, s kojima još uvijek imam bliske veze, kazao je Berlusconi.

Inače, Monza i Milan u listopadu igraju na San Siru, u veljači u Monzi.

Monza je prvi put u povijesti postala prvoligaš na kraju sezone u kojoj je Milan prvi put postao prvak otkada je Berlusconi prodao kultni klub.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.