Direktori Napolija prošli tjedan ponovo se sastali s Antonijom Conteom

Srijeda, 15. svibnja 2024. 13:56 Napisao/la  SC
Antonio Conte
Antonio Conte

Namjera Aurelija De Laurentisa je odavno jasna, vlasnik Napolija čini sve što može da dovede Antonija Contea.

Utjecajni talijanski mediji donose vijest da su se direktori Napolija prošli tjedan ponovo sastali s Conteom, navodno se raspravljalo samo o financijskim uvjetima.

Prema istom izvoru, Napoli ne može platiti Contea više od 6 mil. eura godišnje s time da se na kraju iduće sezone mora plasirati u Ligu prvaka, u protivnom klub će imati financijskih problema.

Iduće sezone Napoli neće igrati Ligu prvaka čim su se prihodi smanjili, odlazak Luciana Spallettija stajao je De Laurentisa puno više novaca nego što se očekivalo nakon što je Napoli prošle sezone postao prvak.

Contea ne zanima samo njegova plaća, talijanski stručnjak ne želi raditi u klubu koji se ne može boriti za trofeje zbog čega se vrlo brzo sukobio s vlasnikom Tottenhama Danielom Levyjem.

De Laurentis mora uložiti u momčad ako želi dovesti Contea.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.