Diego Simone: Volio bih ponovno osjetiti stare osjećaje kao trener, ali sada je tu Sarri

Srijeda, 20. rujna 2023. 10:37 Napisao/la  SC
Diego Simone: Volio bih ponovno osjetiti stare osjećaje kao trener, ali sada je tu Sarri

Diego Simeone je bivši igrač Lazija, navijači rimskog kluba dočekli su trenera Atletica transparentom dobrodošlice:

- Navijači su nevjerojatni, osjetio sam toliko emocija na početku utakmice, ali i samim ulaskom na stadion, ova ljubav koja nikada neće umrijeti. Transparent je bio prekrasan, dirnuo me u srce. Uvijek kažem, volio bih ponovno osjetiti stare osjećaje kao trener, ali sada je tu Sarri, koji je sjajan trener, a mene čeka dug put s Atleticom, rekao je Simone.

Maurizio Sarri pod pritiskom je zbog loših rezultata na početku sezone, Lazio je u tri od prve četiri utakmice Serie A doživio poraze, Sarrija je u život vratila pobjeda protiv prvaka u Napoliju.

- Ljudi tvrde da se mučimo, ali u posljednje tri utakmice suočili smo se s Napolijem, Juventusom i Atleticom, završivši s pobjedom, porazom i remijem. Osjećam da smo igrali s tri najbolje momčadi u Europi. Jedino sam nezadovoljan s naše prve dvije utakmice u sezoni, rekao je Sarri.

Lazio i Atletico odigrali su 1:1, Lazio je izjednačio pogotkom vratara Provedela u 95. minuti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.