Carlo Ancelotti zanimljivo prokomentirao otkaz Paolu Maldiniju

Četvrtak, 08. lipnja 2023. 13:55 Napisao/la  SC

Ono što se dogodilo Maldiniju dokazuje nedostatak povijesne kulture i nepoštivanje milanske tradicije, kaže karizmatični talijanski trener

Ancelotti i Maldini zajedno osvojili Ligu prvaka
Ancelotti i Maldini zajedno osvojili Ligu prvaka

Carlo Ancelotti ovako je prokomentirao naprasnu smjenu Paola Maldinija, klupska legenda dobila je otkaz kada su klub preuzeli novi vlasnici:

- U Madridu sam naučio da se povijest uvijek mora poštivati. Ovdje su Di Stefano, Amancio, Gento i Puskas ekskluzivne vrijednosti koje se još uvijek poštuju. Ono što se dogodilo Maldiniju dokazuje nedostatak povijesne kulture i nepoštivanje milanske tradicije. Istina je da se poviješću ne pobjeđuje, ali povijest uči kako se pobjeđuje. Nogometni klubovi koji misle da su poslovni prioritet sportski zasluge osuđeni su na propast, kazao je Ancelotti.

Iskusni Ancelotti ima još godinu dana ugovora s Real Madridom i uvelike ga se povezivalo s poslom u Brazilu.

- Jako sam vezan za Europu, posebno za jedno natjecanje, a to je Liga prvaka. Osvojio sam Ligu prvaka kao trener i nogometaš. Ovdje je moje mjesto i ostat ću u Madridu. U dobrim sam odnosima s Florentinom Perezom i život je čaroban. Neću u mirovinu, teško je naći nešto bolje od Reala, poručuje Ancelotti

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.