Bologna spremna produljiti ugovor Siniši Mihajloviću kojemu se vratila leukemija

Nedjelja, 27. ožujka 2022. 11:34 Napisao/la  SC
Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović

 Bologna je spremna produljiti ugovor Siniši Mihajloviću za još godinu dana nakon objave da mu se vratila leukemija.

Srpski trener hrvatskog porijekla objavio je u subotu da uskoro počinje novi ciklus liječenja protiv opake bolesti, uskoro bi treba biti hospitaliziran.

Čelnici Bologne odmah su reagirali, klub će produljiti Mihajlovićev ugovor na još godinu dana, što bi ga vezalo za klub do 2024. godine.

Mihajloviću je 2019. godine dijagnosticirana bolest zbog koje je podvrgnut kemoterapiji i presađivanju koštane srži.

Tijekom liječenja Mihajlović nije ni pomišljao napustiti klupu, vodio je treninge posredstvom suradnika čak i kada je morao biti izoliran.

Potez čelnika Bologne posebno je zanimljiv u kontekstu ne tako davnih spekulacija talijanskih medija, koji su najavljivali Mihajlovićevu smjenu zbog poremećnih odnosa s čelnicima kluba na čelu s vlasnikom, kanadskim biznismenom Joeyom Saputom.

Mihajlović neće voditi momčad u nekoliko idućih utakmica, dok bude na bolničkom liječenju zamijenit će ga pomoćni trener Miroslav Tanjga.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.