Mario Balotelli na korak do Milana, rossoneri za napadača daju 23 milijuna eura i Boatenga

Ponedjeljak, 28. siječnja 2013. 17:23 Napisao/la  SC

Iako su obje strane negirale transfer, Balotellija je odala oproštajna zabava koju je u ponedjeljak ujutro pripremio za svoje suigrače i klupsko osoblje u Cityjevom trening-centru Carrington

Sudeći prema pisanju engleskih i talijanskih medija, talijanski reprezentativac Mario Balotelli (22) u sljedeća će 24 sata postati novi igrač AC Milana. Iako su obje strane negirale transfer, Balotellija navodno samo liječnički pregled dijeli od odlaska iz Manchester Cityja. Nestašnog napadača odala je oproštajna zabava koju je u ponedjeljak ujutro pripremio za svoje suigrače i klupsko osoblje u Cityjevom trening-centru Carrington.

Milan će za nekadašnjeg igrača gradskog rivala Intera dati 23 milijuna eura i veznjaka Kevina Princea Boatenga. Transfer bi i službeno trebai biti realiziran do kraja prijelaznog roka koji u četvrtak navečer.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.