Aurelio de Laurentiis: Ponudili smo Higuainu bolje uvjete od Juventusa, ali je on želio otići

Srijeda, 08. veljače 2017. 16:03 Napisao/la  SC

Higuain je želio igrati sa zvijezdama, tražio je od nas da dovedemo nove velike igrače, kaže predsjednik Napolija


Aurelio de Laurentiis, predsjednik Napolija,  prvi put je u javnosti iznio razloge zbog koji je Gonzales Higuain otišao u Juventus:

- Higuain je imao otkupnu klauzulu od 95 milijuna eura, odnosno 90 milijuna eura za talijanske klubove. Dvije godine prije isteka njegovog ugovora počeli smo pregovarati o produženju saradnje, ali je njegov brat Nicolas, koji vodi brigu o Gonzalovoj karijeri, počeo nabrajati  čudne razloge zbog kojih je na kraju otišao. Nicolas nam je poručio da Higuain želi igrati sa zvijezdama, tražio je od nas da dovedemo nove velike igrače. Sve je to govorio u sezoni u kojoj smo srušili  rekord po broju bodova i igrali odlično. Rekao sam mu da to nije samo zbog Higuaina, jedan igrač ne može sam donositi rezultate. Mogu sa sigurnošću reći da smo Higuainu čak ponudili bolje uvjete nego Juventus, ali on je odlučio otići. Sada igra u najjačem klubu u Italiji i vjerovatno će uzeti titulu, možda i Ligu prvaka, kaže de Laurentiis.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.