Antonio Conte: Želio bih pružiti radost svom ocu, koji želi da osvojim Ligu prvaka

Srijeda, 14. veljače 2024. 15:57 Napisao/la  SC
Antonio Conte
Antonio Conte

Antonio Conte oglasio se u medijima nakon dugo vremena, bivši menadžer Tottenhama u razgovoru za The Telegraph ovako je opisao što ga je najviše smetalo londonskom klubu;

- Za mene je bilo stvarno čudno slaviti četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka. Nakon utakmice protiv Norwicha održao sam sastanak sa svojim suradnicima i rekao: Nemojte se naviknuti slaviti plasman u Ligu prvaka! Bio sam vrlo jasan! Rekao sam da smo pružili maksimum, stigli smo od devetog do četvrtog mjesta uz sve probleme s kojima smo se suočavali, bilo je to čudo. Ali nismo slavili kao da je to čudo, jer sam navikao pobjeđivati, kaže Conte koji je triput bio talijanski (Juventus) i jednom engleski (Chelsea) prvak.

Ove sezone Conte se povezivao sa svim većim europskim klubovima koji su tražili trenera:

- Uzeo sam slobodno vrijeme za sebe, za svoju obitelj, da posjetim roditelje. Otac me tjerao da se brzo vratim poslu, ali važno je oporaviti se, fizički i psihički. Sada je moj jedini problem to što imam previše energije i nerviram svoju ženu, govori Conte.

Nije rekao gdje će raditi, ali je suzio izbor:

- Volio bih jednog dana osvojiti Ligu prvaka. Ljudi misle da je to jednostavno, ali morate biti u pravom klubu, koji odgovara vašim ambicijama, klubu koji je spreman napraviti posljednji korak za osvajanje Lige prvaka. Pogledajte Manchester City. Sedam godina je čekao, zar ne? Želio bih pružiti radost svom ocu. Rekao mi je: Želim te vidjeti kako osvajaš Ligu prvaka! Nije jednostavno, ali svatko može sanjati, poručio je Conte.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.