ANTONIO CASSANO

Tottija će zaboraviti za 20 godina!

Utorak, 26. listopada 2021. 17:42 Napisao/la  SC

 Cassano nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Antonio Cassano
Antonio Cassano

Antonio Cassano postao je jedan od najcitranijih nogometnih komentatora u Italiji, nekadašnji igrač Real Madrida i talijanski reprezentativac nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Navijači Rome proteklog vikenda skandirali su Tottijevo ime i prozivali trenera Napolija Luciana Spallettija kojega i danas drže najvećim krivcem da je Francesco Totti otišao u mirovinu dok je Spalletti vodio Romu:

- Sramota su zvižduci Spallettiju. Radio je nevjerojatne stvari u Rimu, volio je klub. Zbog čega mu zvižde? Zato što je natjerao Tottija u mirovinu? Poludim kad čujem ove stvari! Hoćete li mi reći da se Totti povukao, jer nije igrao dok je trener bio Spalletti? Igrao sam u Rimu, tako da znam o čemu pričam. Za mene je to skandal, žao mi je što to moram reći jer mi je bilo super u Rimu. Spalletti je morao donijeti odluke, a kada se vratio, kvalificirao se u Ligu prvaka. Spalletti nije zaslužio zvižduke, već samo pohvale. Nije to zaslužio. Totti će biti zaboravljen za 20 godina, vječni su samo Messi, Maradona i Cruijff. De Rossi je bio "Capitan Futuro", ali je zaboravljen, nikad nisam vidio nekoga tko voli Romu koliko on. Totti voli Romu, ali De Rossi je voli stotinu puta više, rekao ja Casano, koji je igrao četiri i pol godine za Romu, postigao je 52 gola u 161 utakmici.

Potom je prešao u Real Madrid, gdje je ostao samo godinu i pol prije nego je otišao u Sampdoriju.

Igrao je za Inter, Milan i Parmu, postigao je 112 golova u 400 utakmica Serije A.

Cassano je prošli tjedan punio naslovnice izjavom da Cristiano Ronaldo ne spada ni među pet najboljih igrača svih vremena.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.