Antonio Cassano: Kažu da se Juve vratio! Vratio se gdje?! Da opet postane smeće?

Srijeda, 11. siječnja 2023. 10:23 Napisao/la  SC
Antonio Cassano
Antonio Cassano

Antonio Cassano u novoj godini nastavlja još žešće kritizirati, nekadašnja zvijezda talijanskog nogometa ovako je prokomentirala osam uzastopnih pobjeda Juventusa u Serie A:

- Ljudi kažu da se Juve vratio! Vratio se gdje?! Da opet postane smeće?! Allegri stalno govori da ide korak po korak, minimalni cilj je četvrto mjesto, što je totalna laž koja mi se gadi. On dobro zna da Juve i Inter imaju najjače momčadi u ligi i da se moraju boriti za Scudetto. Ne smetaju mi razlike u idejama, ali ako me provocirate, reći ću da je to odvratno. Navijači Juventusa nisu glupi! Ne zanima me glad, agresivnost, to je važno ako ste mali klub, ali da na poluvremenu kod kuće imate 44 posto posjeda protiv Udinesea..., kazao je Cassano za BoboTV Christiana Vierija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.