Alvaro Morata nije više sretan u Španjolskoj na sreću navijača Milana

Ponedjeljak, 08. srpnja 2024. 23:05 Napisao/la  SC
Alvaro Morata
Alvaro Morata

Alvaro Morata najavio je mogućnost odlaska iz Madrida:

- To je mogućnost o kojoj ne želim previše govoriti, ali je moguće. Nisam nesretan, ali mi je teško biti sretan u Španjolskoj, uvijek nešto izađe na površinu. Sretniji sam van države, ljudi me tamo poštuju, a u Španjolskoj nema respekta ni za koga, ni za što, kazao je Morata.

Ovaku izjavu talijanski mediji su protumačili kao Moratin odgovor na ponudu Milana, koji u španjolskom reprezentativci vide nasljednika Oliviera Girouda.

- Rekli su da sam plakao jer sam dobio žuti karton, što nije istina. Plakao sam jer je momčad izborila polufinale, a ja sam kapetan. Nikad ne bih mogao kritizirati nekog jer plače zbog toga. Kritiziraju me, a ja bih amputirao ruku da osvojimo Euro. Ipak, trudim se uživati u ovom turniru, pogotovo jer su ovo možda moje zadnje utakmice za reprezentaciju. Svakim danom kraj je sve bliži i zato plačem, rekao je Morata.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.