Čelnici Liverpoola i Manchester Uniteda pokušat će izgladiti odnose

Petak, 06. siječnja 2012. 12:32 Napisao  Marko Babić

Liverpoola i Manchester Uniteda uskoro će se sastati da bi smirili strasti i pokušali izgladiti odnose i smanjiti tenzije među klubovima uoči međusobnog ogleda idućeg mjeseca

Prema pisanju engleskih medija čelnici Liverpoola i Manchester Uniteda uskoro će se sastati da bi smirili strasti i pokušali izgladiti odnose i smanjiti tenzije među klubovima uoči međusobnog ogleda idućeg mjeseca.

Tenzije između dva kluba dostigle su maksimum nakon što je napadač Liverpoola Luis Suarez kažnjen zbog rasističkog vrijeđanja braniča Manchester Uniteda Patricea Evre. Cijela priča je završila Liverpoolovim prihvaćanjem kazne, te Suarezovom isprikom zbog korištenja riječi "crnac" uz dodatak da u Urugvaju ta riječ nema negativan značaj.

Uz odnose s Manchesterom, prema navodima engleskih medija Liverpool će pokušati izgladiti odnose s Engleskim nogometnim savezom. Naime, nakon izrečene kazne za Suareza mnoge otrovne strelice s Anfielda bile su upućene upravo prema Savezu i disciplinskoj komisiji.


Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.