Pep Guardiola: Volim svoju majku i djeda, ali s njima ne mogu osvojiti Ligu prvaka!

Ponedjeljak, 29. svibnja 2023. 09:05 Napisao/la  SC

Haaland ima isti problem koji sam imao ja kao trener kada sam počeo raditi, kaže menadžer Manchester Cityja

Pep Guardiola
Pep Guardiola

Pep Guardiola osvojio je ove sezone još jedno engleskog prvenstvo, u razgovoru s novinarima osebujni španjolski stručnjak otkrio je tajnu svoga uspjeha:

- Želite li znati tajnu moga uspjeha kao trenera? Barcelona, Bayern, Manchester City... Ovo je Pepov uspjeh: Messi, Levandowski, Haaland, Aguero...! Volim svoju majku i svoga djeda, ali s njima ne mogu osvojiti Ligu prvaka, kazao je jedan od najboljih trenera svih vremena.

Guardiola je ove sezne obranio naslov prvaka Engleske, osvojio je ukupno 33 trofeja u karijeri.

Do kraja sezone može osvojiti još dva trofeja, Manchester City igra finale Lige prvaka protiv Intera i finale FA Cupa protiv Manchester Uniteda.

Kada bi ostvario takav uspjeh, ne bi ponovio sezonu na klupi Barcelone, 2009. godine osvojio je Ligu prvaka, LaLigu, Kup kralja, španjolski i europski Superkup, te Svjetsko prvenstvo klubova.

- Haaland ima isti problem koji sam imao ja kao trener kada sam počeo raditi. Od njega će sada svi očekivati da svake godine postigne 50 golova, kao što se od mene očekivalo da svake sezone osvojim šest trofeja, rekao je Guardiola.

Pepa Guardiolu možete poslušati OVDJE

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.