×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Wigan srušio Manchester United, City se vratio na -5 pobjedom protiv WBA

Srijeda, 11. travnja 2012. 22:47 Napisao/la 

Manchester City se pobjedom protiv WBA vratio na pet bodova minusa iza Manchester Uniteda, koji je poražen kod Wigana

Opet se diskretno zakomplicirala situacija u Premierligi. Manchester City se, sasvim nenadano, vratio na pet bodova zaostatka u odnosu na Manchester United.

"Građani" su na svom Etihadu bez većih problema i stresova svladali West Bromwich Albion sa 4:0. Iako, WBA je sasvim popustio tek u drugom dijelu. Svakako treba istaknuti povratak "odmetnika i buntovnika", Carlosa Teveza, kojega je menadžer Cityja Roberto Mancini pomilovao. Tevez je njemu i klubu vratio povjerenje onime što uz sve "mušice" najbolje radi - pogotkom. Zabio je treći od četiri Cityjeva gola za pobjedu.

Manchester United je na gostovanje kod Wigana krenuo s mišlju na tri boda. Logično, jer je Wigan posljednjeplasirana momčad lige. Ali, nogomet nije egzaktna znanost i "vragovima" se dogodio veliki propust, izgubili su 1:0. Dovoljan je bio pogodak Maloneyja u 50. minuti. Srećom po Alexa Fergusona, prednost od pet bodova je još uvijek sasvim pristojna, samo da se njegovoj momčadi ne počnu u serijama događati ovakva neugodna iznenađenja...

Arsenal je uvjerlivo, dominantno svladao Wolverhampton. "Vukovi" izgleda nisu "nabrusili zube", jer su "topnici" susret odrdaili bez ikakve greške. Sve im je olakšao furiozni početak, jer su već u 11. minuti (Robin van Persie i Theo Walcott) imali ugodnih 2:0. Ostatak susreta donio je odrađivanje posla...

PREMIERLIGA, 33. kolo, srijeda: Manchester City - West Bromwich Albion 4:0 (Aguero 6, Aguero 54, Tevez 61, David Silva 64), Wigan - Manchester United 1:0 (Maloney 50), Wolverhampton - Arsenal 0:3 (Van Persie 9 (11m), Walcott 11, Benayoun 69)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.