Wenger: Dosta je prodaje naših igrača Manchester Cityju, imaju dovoljno naših igrača

Subota, 07. travnja 2012. 11:32 Napisao/la  SC

Pitanje nema uporišta, jer se ne može kontaktirati nekoga tko je pod ugovorom, rekao je Wenger o mogućem transfer van Persiea

Arseneu Wengeru dosta je prodaje njegovih igrača Manchester Cityju, menadžer Arsenala žučno je reagirao na mogućnost da Robin van Persie idućeg ljeta krene putem Emmanuela Adebayora, Koloa Tourea, Gaela Clichyja i Samira Nasria. Redom bivših igrača Arsenala, koji su nosili ili nose dres Manchester Cityja.

- Mislim da imaju dovoljno naših igrača! Jesam li time polaskan? Više sam zabrinut, kazao je Wenger koji je na izravno pitanje odlazi li van Persie u sjeverni London odgovorio kratko:

- Pitanje nema uporišta, jer se ne može kontaktirati nekoga tko je pod ugovorom, rekao je Wenger koji ne dvoji o tome koji je Manchester bolji:

- Vjerujem da će ove godine naslov osvojiti Manchester Utd. Ako to zaista ostvare, ostvarit će zbog većeg iskustva, smatra Wenger.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.