Veliko pojačanje Chelseaja: Stiže Hulk iz Porta za 48 milijuna eura

Petak, 01. lipnja 2012. 09:14 Napisao/la  SC

Guardian navodi da je ovaj transfer gotova stvar, te da još samo treba potpisati ugovor, a osobni uvjeti Hulkovog ugovora neće predstavljati problem

Prema pisanju engleskih medija Hulk, napadač Porta, novi je član europskog prvaka Chelseaja. Engleski premijerligaš dogovorio je odštetu od 38 milijuna funti odnosno 48 milijuna eura.  Guardian navodi da je ovaj transfer gotova stvar, te da još samo treba potpisati ugovor, a osobni uvjeti Hulkovog ugovora neće predstavljati problem.

Pravim imenom Givanildo Vieira de Souza, nadimak Hulk je dobio jer sliči glumcu Lou Ferrignu koji je glumio Hulka u filmu.   Chelsea je tako nastavio pojačavati redove, nakon Edena Hazarda iz Lillea na Stamford Bridge stiglo je jako pojačanje u napadu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.