Utrka s vremenom: Nigel Pearson vjeruje da bi Andrej Kramarić mogao debitirati protiv Stokea

Petak, 16. siječnja 2015. 09:40 Napisao/la  SC

 Drago mi je da smo uspjeli sve odraditi tako brzo, bude li dobio dozvolu do subote bit će u kadru. Ako bude igrao, bit će to veliki podstrek za nas, kaže menadžer Pearson

U Leicester Cityju traje utrka s vremenom. Klupski čelnici nadaju se da će Andrej Kramarić debitirati protiv Stokea u subotu nakon što je savez (FA) dao suglasnost za ishodovanje radne dozvole. Da bi se Kramarić registrirao, administracija mora odraditi svoj dio posla.

- Kramarić je trenirao s nama od ponedjeljka kada smo saznali da će dobiti radnu dozvolu, nadam se da ćemo finalizirati proces. Drago mi je da smo uspjeli sve odraditi tako brzo, bude li dobio dozvolu bit će u kadru. Ako bude igrao, bit će to veliki podstrek za nas. Kramarić je igrač kakvog smo tražili dvije godine, puno smo posla odradili u smislu da smo ga skautirali u različitim natjecanjima. Svakom igraču treba vremena za adaptaciju, za mladog čovjeka Kramarić je vrlo stabilan, rekao je menadžer Nigel Pearson.

Leicester City u subotu igrao protiv Stokea. Ove godine Pearsonova momčad još nije izgubila utakmicu (Liverpool 2:2, Aston Villa 1:0).

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.